Diensten

Een volledig pakket aan oplossingen voor uw bedrijf

Internet marketing

SEM & advertenties

Evolve Media biedt een veelheid aan diensten op het gebied van internetmarketing en website ontwikkeling. Wij zetten daarbij in op afzonderlijke onderdelen, maar bieden ook totaalpakketten waarin we alle verschillende strategieën en mogelijkheden inzetten voor een optimaal resultaat.

Van het ontwerpen van een frisse huisstijl tot het analyseren van uw website statistieken en de inzet van marketing tools voor uw online reclamecampagne, wij geloven in een maximaal resultaat voor uw onderneming.

Wij bewandelen samen met onze opdrachtgevers de beste route naar een passende online strategie, waarbij we gedurende de reis altijd open staan voor suggesties en creatieve input. U wilt uiteraard een optimaal rendement op uw investering, wij bieden de uitgekiende marketingstrategie waardoor dit haalbaar is.

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Onder zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, verstaan we het optimaliseren van de website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Het gaat daarbij om het zodanig inrichten van uw website dat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt en u daarmee een optimale conversie behaald. Bij SEO hoeft er niet te worden betaald per klik, waardoor het eigenlijk gaat om gratis traffic voor uw website.

Ruim 85 procent van de digitale bezoekers maakt tijdens het surfen gebruik van zoekmachines zoals Google. Wij verzorgen een volledige en optimale inrichting van uw webpagina. Door uw website zo effectief mogelijk op te zetten, gecombineerd met het gebruik van relevante trefwoorden en andere SEO elementen, zorgen wij ervoor dat uw webpagina hoog scoort in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Webdesign

Het gezicht van uw bedrijf

Het uiterlijk van uw website bepaald voor een groot gedeelte het beeld dat uw bezoekers of potentiële klanten van uw onderneming krijgen als zij uw website bezoeken. De website is het visitekaartje van uw onderneming. Omdat er maar één kans op een goede eerste indruk bestaat, is het van groot belang dat naast de structuur en werking van uw website ook de uitstraling en het uiterlijk van de website bij uw bedrijfsvoering past. Webdesign is, naast zoekmachine adverteren (SEM) en zoekmachine optimalisatie (SEO), een belangrijk onderdeel van uw online strategie.

Met een duidelijke visie op webdesign weet u de bezoeker of potentiële klant vast te houden op uw website. Webdesign is veel meer dan een kleurige website met enkele leuke afbeelding, een goed ingerichte website is een conversie verhogend uithangbord voor uw onderneming.

Development

CMS of compleet maatwerk

Het ontwerp van een goede website kan op verschillende manieren. Evolve Media staat voor kwaliteit, gebruiksgemak en een optimaal rendement voor uw onderneming en de bezoekers van uw website. Voor de opbouw van uw website kunnen wij verschillende CMS systemen gebruiken, zoals WordPress, Drupal, Shopify, etc. Binnen deze systemen kunt u verschillende functionaliteiten koppelen, zoals betaalmethodes, een blog, nieuws of grafische advertenties.

Mocht u toch liever gebruik willen maken van een andere CMS of complete maatwerk; dat is geen enkel probleem. Onze vakspecialisten zijn bekwaam in tal van verschillende CMS systemen en frameworks. In een onafhankelijk gesprek kijken wij samen met de klant welke oplossing voor uw onderneming de beste mogelijkheden biedt.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Bezoekadres

Groot Schavernek 9e

8911 BW, Leeuwarden