Display Advertising

Wat is Display Advertising?display-advertising_icon

Display Advertising staat voor het maken van reclame op internet via bannering of advertenties. Door het plaatsen van een banner op functionele websites kun je meer traffic naar jouw website generen, wat zal resulteren in meer leads en sales voor jouw ondernemening.

Waarom Display Advertising?

Door jouw bedrijf of organisatie op de juiste manier te positioneren op internet, zul je meer zichtbaar zijn en een positieve stimulans geven aan jouw naams- en/of merkbekendheid. Bij Display Advertising is het cruciaal om jouw banner of advertentie op een functionele wijze in te zetten, daar waardedoelgroep zich bevind. Deze doelgroep analyse wordt vooraf vastgesteld en in de marketingcampagne opgenomen. Je wilt tenslotte meer traffic, leads en uiteindelijk sales genereren.

Hoe werkt Display Advertising?

Display Advertising is een zeer doelgroepgerichte vorm van adverteren. Het is één van de onderdelen van internet marketing, maar wel een onderdeel dat u zeer specifiek op de doelgroep kunt toespitsen. Naast de ontwikkeling van een goede en functionele banner, is de positionering van uw advertentie minstens zo belangrijk. Uw banner in de juiste huisstijl en eventueel voorzien van een promotionele boodschap zal op de juiste plaats directe en gerichte traffic naar uw website leiden. De toename in het verkeer naar uw internet pagina werkt conversie verhogend, wat u ook terug zult zien in uw sales.

Wie is uw betrouwbare partner in Display Advertising?

Belangrijk bij Display Advertising is uiteindelijk dat de kosten en de resultaten in balans zijn. Door het stellen van duidelijke doelstelling en een kwalitatieve marketingcampagne op te zetten, garandeert Evolve media deze balans in kosten en opbrengsten voor uw onderneming.

Vooraf bepalen wij in samenspraak met u de wensen en behoeften van uw onderneming en de opgestelde marketing campagne. Binnen deze marketingcampagne stellen wij vooraf een duidelijk doelgroep profiel, waardoor we exact weten welke posities voor uw advertentie(s) rendabel zijn. Daarnaast kunnen onze vakspecialisten het design en grafisch ontwerp van uw banner(s) volledig uit handen nemen, geheel op maat gemaakt en desgewenst voorzien van een call-to-action of een promotionele tekst.

Evolve media denkt graag met u mee om uw naamsbekendheid of product awareness zo optimaal mogelijk te laten renderen. Wij maken uw organisatie zichtbaar binnen uw doelgroep. Gedegen kennis, vooraf vastgestelde doelstellingen en een no nonsens aanpak worden maximaal aangewend voor een optimaal resultaat van uw marketing campagne.

Wilt u weten wat Evolve Media voor uw Display Advertising kan beteken?

Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking en laat u overtuigen door de voordelen van internet reclame.