E-mail marketing

email_mrkt_icon-1E-mail marketing

Met email marketing kunt u uw doelgroep direct benaderen. Hiermee verhoogt u uw verkoopcyclus en versterkt u de directe relatie met uw klanten door de persoonlijke benadering die e-mail met zich meebrengt. U kunt precies bepalen wie uw e-mail ontvangt en deze helemaal op de ontvanger afstemmen.

Een hoge respons

Met e-mailmarketing heeft u een hoog bereik binnen een specifieke doelgroep, met een hoge respons als gevolg. Belangrijk is wel dat u in dat geval e-mailmarketing op de juiste manier inzet. Door gebruik te maken van de expertise in e-marketing van Evolve Media haalt u het maximale rendement uit uw e-mail marketing campagne.

E-mail marketing gaat overigens verder dan alleen het verzenden van digitale nieuwsbrieven. Wij ondersteunen u bij de functionele inzet van e-mail marketing als conversie verhogende tool. Zo helpen wij u om e-mail (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor after sales, benadering van uw klantenservice en het meten van klanttevredenheid. Dit alles wordt op een zorgvuldige manier binnen uw huidige bedrijfsprocessen geïntegreerd.

Analyse van resultaten

Naast de inzet van e-mail marketing binnen uw online strategie, helpen wij u ook bij de analyse van statistische gegevens. Door inzicht te hebben in het bereik van uw e-mails, hoe vaak deze is geopend en hoe vaak er doorgeslikt wordt naar uw website, kunt u e-mail marketing nog gerichter inzetten. Daarnaast kunt u de inhoud van uw e-mailmarketing naadloos afstemmen op uw doelgroep. Effectiviteit van uw e-mail marketing campagne is daarbij het toverwoord.

Waarom kiezen voor e-mail marketing van Evolve Media?

vinkje Slapende prospects die toch weer actief worden
vinkje Extra omzet bij bestaande klanten, bijvoorbeeld door middel van cross-selling
vinkje U blijft ‘in the picture’ bij uw doelgroep en vergroot bovendien uw naamsbekendheid
vinkje Meer kennis over uw klanten en meer informatie voor sales follow ups
vinkje Betere after sales, customer support/klantenservice, klanttevredenheid (enquetes/polls), etc.

Evolve Media heeft een grote expertise in het uitzetten van op maat gemaakte e-mail campagnes. Onze vakspecialisten brengen allereerst uw doelgroep in kaart, waarna er in samenspraak met u een gerichte strategie wordt ontwikkeld. Wilt u ook een hoog bereik binnen uw doelgroep en een optimale respons van uw doelgroep? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of neem direct contact met ons op via info@evolvemedia.nl

Evolve Media, uw partner in e-mail marketing.