Google AdWords

Wat is Google AdWords?

Google AdWords is een marketingtool die snel inzetbaar is om uw sales en marketingdoelstellingen te bereiken. Daarnaast heeft de inzet van Google AdWords een positief effect op de traffic die uw website genereert en ziet u de conversie omhoog schieten.

EM_Adwords2

Waarom Google AdWords?

Met een campagne via Google AdWords kunt u heel gericht sturen op zoekwoorden en dus heeft u daarmee invloed op de traffic die u naar uw website trekt.

Google AdWords kan worden ingezet voor het invullen van enkele belangrijke campagne doelstellingen:

  • Branding: verhoog de naamsbekendheid van uw onderneming op internet
  • Leadgeneratie: Verhoog het aantal relevante bezoekers op uw website en zorg voor een verhoging van het aantal leads voor uw organisatie
  • Conversie: Meer verkopen en meer transacties via uw webshop of website

Hoe zet u Google AdWords maximaal in?

U wilt starten met adverteren met Google AdWords, of uw huidige AdWords campagne maximaliseren? Evolve Media helpt u bij het bepalen van uw strategie aan de hand van uw doelstellingen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opzetten, verbeteren en doormeten van uw campagnes. Het door u vrijgemaakte marketing budget is daarbij altijd het uitgangspunt.

Bij Google AdWords betaald u alleen wanneer een bezoeker daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Wij geven vooraf een schatting van de traffic en kosten die de campagne met zich meebrengt. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen over de keuze van de zoekwoorden en kunnen wij zeer doelgericht sturen op de kosten die u wilt besteden voor uw extra leads en hogere conversie.

Wie is uw betrouwbare sparringpartner voor Google AdWords?

Evolve Media beschikt over zeer gedegen kennis op het gebied van Google AdWords. Er is geen minimum bestedingsbedrag voor uw AdWords campagne: u bepaalt zelf hoeveel u besteedt aan uw campagne. Door het maatwerk dat Evolve Media levert blijft u altijd binnen uw eigen budget, met een maximaal resultaat voor uw website.

Wij helpen u uw campagne vorm te geven, dragen suggesties aan op het terrein van relevante zoekwoorden en zijn een innovatieve en creatieve vrijplaats binnen de hedendaagse online wereld. ‘Out of the box, but within the budget’ is ons credo.

Ons team van vakspecialisten zet uw AdWords campagne nog efficiënter in, voor een optimaal rendement in relevante bezoekers en een maximale conversie.

Neem direct contact op voor een vrijblijvend overzicht van de mogelijkheden