Google Analytics

Wat is Google Analytics?

Google-Analytics

Met Google analytics kunt u het verkeer op uw website analyseren van klik tot conversie. Deze programma’s bieden u een schat aan informatie over de bezoekers die u website bezoeken. Met Google Analytics heeft u de mogelijkheid om de volgende vragen te beantwoorden:

  • Hoe zijn mijn bezoekers op de website gekomen? (Traffic analyse)
  • Hoe ‘bewegen’ mijn bezoekers zich over mijn website? (Web Usability)

Waarom Google Analytics?

Wat is het rendement van uw AdWords, SEO en internet marketing? Hebben de uitgezette strategieën het gewenste effect? Steeds meer bedrijven zijn actief op internet, maar hebben geen idee hoe de bezoekers op de website komen, wat ze doen op de website en waar ze uw internet pagina verlaten. Om uw online marketing campagne inzichtelijk en meetbaar te maken is het van belang om gebruik te maken van Google Analytics.

Hoe behaald u een optimaal rendement uit Google Analytics?

U wilt de gegevens uit Google Analytics graag gebruiken voor het optimaliseren van uw website? Evolve Media helpt u graag om de analytische gegevens op de juiste wijze te interpreteren. Door de juiste interpretatie van de gegevens kunt u het rendement op en van uw website verbeteren.

Wie is uw betrouwbare sparringpartner voor Google Analytics?

Evolve Media heeft een schat aan ervaring op het gebied van Google Analytics. Onze vakspecialisten helpen u om de gegevens uit Google Analytics overzichtelijk te presenteren en analyseren.Daarbij geven wij u op maat gesneden advies om het rendement op uw website te verbeteren.

Mocht het nodig zijn dan kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het correct installeren van Analytics software op uw website. Vervolgens kunnen wij iedere maand of kwartaal  een inzichtelijk rapport verzorgen met relevante statistieken in grafieken en tabellen. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de behaalde resultaten in het verleden.

Zo heeft u een volledig inzicht in uw bezoekersaantallen, verkeersbronnen, in- en uitgaande links, bestemmingspagina’s, klikgedrag en nog veel meer. Al deze zaken bieden u waardevolle informatie om het maximale rendement uit uw internet pagina te halen.

Neem direct contact met ons op om vrijblijvend te kijken hoe u alle gegevens benut voor een optimaal resultaat.