Zoekmachine optimalisatie

Evolve Media – Zoekmachine optimalisatie

Onder zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd,  verstaan we het optimaliseren van de website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Het gaat daarbij om het zodanig inrichten van uw website dat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt en u daarmee een optimale conversie behaald. Bij SEO hoeft er niet te worden betaald per klik, waardoor het eigenlijk gaat om gratis traffic voor uw website.

EM_SEO

Hoe zorg ik ervoor dat ik eerder gevonden wordt dat de concurrentie?

Dit is een absolute key-question in de positionering van uw website. In het huidige, overdonderende aanbod van websites is het van groot belang dat juist uw website zich onderscheidt van de rest. Hierin speelt SEO een belangrijke rol, want daarmee posteert u uw onderneming of informatieve platform vooraan in de zoekresultaten van uw potentiële klanten.

Ruim 85 procent van de digitale bezoekers maakt tijdens het surfen gebruik van zoekmachines zoals Google. Wij verzorgen een volledige en optimale inrichting van uw webpagina. Door uw website zo effectief mogelijk op te zetten, gecombineerd met het gebruik van relevante trefwoorden en andere SEO elementen, zorgen wij ervoor dat uw webpagina hoog scoort in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Hoe zorg ik ervoor dat de bezoeker op mijn website blijft?

Als de digitale bezoeker uw website gevonden heeft, beslist deze binnen een paar tellen of uw website de gewenste antwoorden biedt of dat de concurrentie een kans verdient. Naast goed vindbaar zijn in de zoekmachine is het dus ook erg belangrijk om de bezoeker vast te houden. Om die reden zorgen wij niet alleen dat uw website gevonden wordt, maar ook dat de bezoeker op uw website vindt wat hij zoekt. Dit

doen wij door een overzichtelijke navigatie-structuur voor uw website op te zetten, waarbij het gemak voor de bezoeker voorop staat. Behoud van de lezer is voor ons minimaal zo belangrijk als de weg die deze lezer aflegt om bij uw website uit te komen.

Hoe zorg ik ervoor dat de bezoeker terugkomt naar mijn website?

Nadat uw potentiële klant uw website gevonden heeft, en deze de juiste structuur biedt om de bezoeker vast te houden, is het natuurlijk ook zaak dat deze bezoeker terugkeert. Daarbij kan het gaan om een vervolgopdracht of een situatie waarin u informatie biedt die voor de bezoeker relevant is.

Interessante sites zullen op natuurlijke wijze meer erkenning krijgen. Uw website maakt de meeste impact als u interessante en nuttige inhoud plaatst. Bezoekers en potentiële klanten herkennen goede inhoud onmiddellijk en zullen andere gebruikers hier naar doorverwijzen. Hiermee worden bestaande bezoekers terugkerende bezoekers en nemen zij direct nieuwe bezoekers met zich mee. Wij bieden u de juiste tips en tricks om uw website zodanig invulling te geven dat deze interessant blijft voor uw huidige bezoekers én voor nieuwe potentiële klanten.

Waarom kiezen voor zoekmachine optimalisatie van Evolve Media?

vinkje Geen gouden bergen, maar een realistische verwachting over het eindresultaat
vinkje Ervaren specialisten nemen u al het werk uit handen
vinkje Potentiële klanten zullen uw website sneller vinden
vinkje Een zo hoog mogelijke positie in zoekmachines als Google en Bing
vinkje Geen onverwachte kosten: u betaalt een vast bedrag voor de optimalisatie

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring op SEO-gebied en weten daardoor precies wat wel én vooral wat niet werkt. Door zoekmachine optimalisatie een serieus onderdeel van uw marketingcampagne te maken, investeert u in de meest effectieve en goedkope manier om kwalitatief goede en relevante bezoekers naar uw website te trekken.

Duizenden potentiële klanten zoeken elke maand weer naar uw producten of diensten. Weten zij uw website al te vinden? Als dat nog niet het geval is, laat Evolve Media uw zoekmachine optimalisatie (SEO) tot in de puntjes verzorgen. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of neem direct contact op via info@evolvemedia.nl

Evolve Media, uw SEO partner. No nonsens aanpak, een helder visie op relevante traffic voor uw website en inhoudelijke kwaliteit voor uw webpagina. Samen werken aan de goedkoopste manier voor een optimale conversie en relevante bezoekers voor uw website.