WordPress

WP

Een CMS voor iedere website

Het ontwerp van een goede website kan op verschillende manieren. Evolve Media staat voor kwaliteit, gebruiksgemak en een optimaal rendement voor uw onderneming en de bezoekers van uw website. Voor de opbouw van uw website kunnen wij verschillende CMS systemen gebruiken, zoals WordPress, Yoomla, Drupal of Magento. Binnen deze systemen kunt u verschillende functionaliteiten koppelen, zoals betaalmethodes, een blog, nieuws of grafische advertenties.

Voor de opmaak en opbouw van een functionele website, maken wij veelal gebruik van WordPress als CMS. Het is zeer gemakkelijk in het gebruik, waardoor u te allen tijde zelf in staat bent om de gewenste aanpassingen aan uw website door te voeren. U bent daarin niet afhankelijk van een externe developer, maar houdt alles in eigen hand. Dat werkt kostenbesparend en scheelt u als ondernemer tijd.

Functionaliteit en gebruiksgemak

Naast het gemak voor u als gebruiker, biedt WordPress ook voor de bezoeker een overzichtelijke website. U kunt de navigatie van uw website of webshop zeer gemakkelijk indelen, waardoor u de bezoeker langer op uw pagina vast kunt houden. Hierdoor zal u meer verkeer naar uw website trekken, wat weer een positieve invloed zal hebben op uw conversie en sales.

Naast WordPress ook andere CMS mogelijkheden

Mocht u toch liever gebruik willen maken van een andere CMS; dat is geen enkel probleem. Onze vakspecialisten zijn bekwaam in tal van verschillende CMS systemen. In een onafhankelijk gesprek kijken wij samen met de klant welke CMS voor uw onderneming de beste mogelijkheden biedt.

Wilt u weten wat Evolve Media voor uw Webdesign kan betekenen? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende analyse.